Върни се горе

 


           Утре /20.12/ от 11, 00 часа Министърът на здравеопазването д-р Таня Андреева ще присъства на заключителния ден в седмицата, посветена на донорството на генетичен материал, която се провежда в МБАЛ „НАДЕЖДА“ на ул. "Блага вест" №3.

           Инициативата стартира на 16 декември и се реализира съвместно с фондация „Искам бебе“.
Министър Андреева ще се срещне с доброволци от фондация „Искам Бебе“, с хора, съпричастни с каузата на донорството на генетичен материал, жени от програмата „Предай нататък“ на фондацията, дарили безвъзмездно и анонимно частица от себе си в името на новия живот.

           В рамките на инициативата координатори на фондацията информираха за това кой, как и кога може да стане донор на генетичен материал и с какво този благороден, анонимен и безвъзмезден жест на човечност помага на хиляди двойки да сбъднат своята мечта за дете.  Под Живо Коледно дърво на Надеждата, всеки който желаеше да изрази анонимната си благодарност към жените донори на генетичен материал, остави мъничък дар на внимание или пусна своите анонимни коледни пожелания към тези изключителни дами в специална коледна кутия.

Сподели в: