Върни се горе

Заместник-министърът на здравеопазването Светлана Йорданова и главният секретар на МЗ проф. д-р Красимир Гигов наградиха участниците в конкурс за фотографии и валентинки по повод 14 февруари, Деня на влюбените.

Събитието е организирано от Столичната регионална здравна инспекция заедно с  учениците от 42 ОУ „Хаджи Димитър“ и Национална професионална гимназия по полиграфия. Темата на конкурса е „Послание към човека, който обичаме!“ Инициативата е в изпълнение на дейностите по Националната програма за превенция и контрол на ХИВ/СПИН и сексуално предавани инфекции 2017-2020 г.

В награждаването на детските рисунки и фотографии участваха също заместник-министърът на младежта и спорта Ваня Колева, зам.-директорът на СРЗИ д-р Илонка Маева, Сандра Ирбе – представител на Глобалния фонд, както и директорът на дирекция „Промоция и профилактика на болестите и зависимостите" към МЗ д-р Тонка Върлева.

Празника на децата уважиха още телевизионните водещи и продуценти Иван и Андрей, водещият на телевизионно предаване „Черешката на тортата“ шеф Иван Манчев, г-н Валентин Михов – бивш президент на БФС и професионалната футболна лига и други популярни лица. Водещ на събитието беше Ники Кънчев.

Сподели в: