Върни се горе

             „Дари частица от теб за нов живот” – под това мото утре, 17 октомври, от 11:00 часа пред Народния театър „Иван Вазов” на кафе и сладки ще се съберат донори и реципиенти на репродуктивен материал, както и много деца. Събитието е част от Седмицата на донорството и се организира съвместно с фондации „Майки за донорството” и „Искам бебе”. Специални гости ще бъдат Мария Гроздева, Ива Дойчинова и Ирина Генчева. 
           Асоциацията на студентите медици в България от Медицински университет - София организира информационен пункт в подлеза на Софийския университет. На 17 октомври Общественият съвет в подкрепа на донорството – Сливен и Младежки дом-Сливен организират Карл-Попър дебат на тема „Донорството е най-висша форма на любов към ближния”. Дебатът ще се проведе от 12:30 часа в залата на Инспектората по образование в Сливен.  
            Седмицата на донорството ще завърши на 18 октомври 2014 г. с Парад на донорството, койтo ще стартира в 17.00 часа от Националния дворец на културата до градинката на Народния театър „Иван Вазов”, където ще се проведе Вечер в памет на донора.  

Сподели в: