Върни се горе


Уважаеми колеги,

           От сърце Ви поздравявам по повод Световния ден на здравето и Деня на здравните работници.
          Използвам днешния празник, за да Ви благодаря за последователността и постоянството при изпълнението на професионалните Ви задължения, за моралната отговорност и отдаденост, с които се трудите в тези нелеки за сектора години. Благодарна съм и за подкрепата, и за критиката към промените в системата на българското здравеопазване.
           Обръщам се към Вас и с апел – не спирайте да повдигате наболелите въпроси, да поставяте за дискусия проблемите, за да можем заедно да търсим решения. Защото в диалога се ражда истината и само чрез диалог можем да продължим напред – да постигнем условия за работа, предразполагащи най-талантливите, най-знаещите и най-опитните да останат в родината ни и да дадат най-доброто от себе си.
 
 
Скъпи хора,


         Призовавам Ви заедно да осмислим Световния ден на здравето като импулс за ново начало, като подходящ момент да поставим пред себе си цел, свързана с подобряването на начина ни на живот. Днешният ден е подходящ за поемане на ангажимент пред себе си. Нека си обещаем по-отговорно отношение и към собственото, и към общественото здраве, защото здравето е условие за Всичко.

          Честит празник! Бъдете здрави!


 
7 април 2014 г.                                                                         Д-Р ТАНЯ АНДРЕЕВА
                                                                                                          

                                                                                                         

Сподели в: