Върни се горе

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

От името на Ръководството на Министерство на здравеопазването и лично от свое име имам честта да отправя своите най-сърдечни поздравления към всички акушер-гинеколози, специалисти по здравни грижи и към всички жени, изпитали истинската радост да станат майки.

На днешния ден по нов стил отбелязваме един от най-големите народни женски празници – Деня на родилната помощ, Бабинден. Той е посветен на всички специалисти, които допринасят за появата на новия живот. На този ден засвидетелстваме нашата почит и уважение към Вашия труд. Приемете моята благодарност и признание за човешкото Ви съчувствие и разбиране, за високия Ви професионализъм.

Използвам възможността да Ви отдам своята почит и да Ви отправя искрените си пожелания за много здраве, щастие, лични и професионални успехи.

Бъдете все така всеотдайни във Вашето отговорно начинание! Бъдете все така упорити във Вашата най-висша мисия - да дарявате живот и да ни правите щастливи с най-голямото и най-красиво събитие в живота на всеки човек – раждането на неговите деца.

Нека се раждат все повече здрави деца!

Пожелавам Ви весел празник, удовлетворение и още много щастливи моменти във Вашата работа!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Д-Р ПЕТЪР МОСКОВ

МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

Сподели в: