Върни се горе

На 4 май служебният вицепремиер и министър на здравеопазването д-р Илко Семерджиев  официално предаде поста на  генерал – майор член-кор. проф. Николай Петров, д.м.н.

Всичко добро, което екипът на служебния министър се е опитал да направи, ще бъде прието като добре дошло. Ще направим опит за надграждане. Каквото преценим, че трябва да се коригира, ще коригираме“, каза пред журналисти новият здравен министър.

Той обяви, че е готов да даде всичко от себе си за реализиране на здравните приоритети в програмата на управляващата коалиция.

Здравеопазването, заедно с още няколко обществени сфери, се нуждаят от експертиза, работа, резултати и в известна степен от политика, когато се касае за посоката, в която трябва да се развиваме“, посочи проф. Николай Петров.

Той благодари за свършеното от екипа на служебния министър, който от своя страна му пожела на добър час и успех.

Ние се грижим за хората и за нас е изключително важно тази грижа да е ефективна, целенасочена и резултатна“, каза д-р Илко Семерджиев и предаде на новия здравен министър отчет с всичко свършено по време на тримесечния му мандат, както и препоръки за бъдещи действия по стартирали проекти.

Министър Николай Петров обяви, че вече е готов със състава на екипа си и ще го оповести, след като бъде одобрен от министър-председателя Бойко Борисов.

Сподели в: