Върни се горе

               Тази година кампанията „Повече българчета за България“ на „Тройка на разсъмване“ и радио „Витоша“ е обвързана с две каузи: подкрепа за двойките с репродуктивни проблеми и помощ за недоносените деца. 
              Партньори на Кампанията „Повече българчета за България 2014“ са Министерство на здравеопазването, Фондация „Искам бебе“ и Фондация „Нашите недоносени деца“.
               Дарителската инициатива на кампанията продължава през цялата година под надслов „Човечността има лице“. Набират се средства за апаратура в неонатологичните отделения към СБАЛДБ и Първа градска болница в София, Окръжна болница - Пловдив и МБАЛ Велико Търново, както и за оборудване на първата за страната „Семейна стая“ в Майчин дом.
              Кампанията „Повече българчета за България“  се провежда за девета поредна година., като за 5-та поредна година водещи репродуктивни центрове в страната се включват с дарения – инвитро процедури, инсеминации (с включени медикаменти), както и различни процедури, свързани с асистираната репродукция.
              Утре, 05 март, от 14.30 часа в семинарната зала на Майчин дом ще се проведе пресконференция във връзка с кампанията „Повече българчета за България“. 
 

Сподели в: