Върни се горе

    „Благодарение на добре организираната работа, високоспециализираната диагностична и терапевтична апаратура, на Вашия професионализъм - вие допринасяте за постигане на общата ни цел – осигуряване на по-добри здравни грижи за българските граждани“. Това заяви министърът на здравеопазването Десислава Атанасова на празника на Специализирана болница за активно лечение на сърдечно-съдови заболявания „Света Екатерина”.    
    На тържеството на болницата министър Атанасова връчи награди на лечебното заведение на отличили се през годината лекари и медицински сестри. С грамоти бяха отличени и  представители на медии, отразяващи най-обективно дейността на болницата. 
    За лекар на болница „Св. Екатерина” за 2012 г., с плакет и грамота за висок професионализъм беше награден д-р Александър Македонски. Грамота за изявил се млад лекар получи д-р Красимир Димов, а за изявила се медицинска сестра – Виолета Бориславова. „Тези награди са признание както за високия Ви професионализъм, така и за Вашето човеколюбие. Именно то надхвърля всичко останало - академични титли и звания, материален успех, популярност“, каза министър Атанасова. 
    С награди на болница „Св. Екатерина“ за медии, отразяващи най-обективно дейността й, бяха отличени в.„Стандарт“, БТВ, в. „Труд“, в.„24 часа“, в..„Класа, в.„Сега“ и Програма Хоризонт“ на БНР.

Сподели в: