Върни се горе

    Световните примери сочат, че големият, истинският бизнес е неразривно свързан не само с пазарния успех, но и със социалната отговорност, с ясния ангажимент към обществените каузи. Това заяви министърът на здравеопазването Десислава Атанасова на официалната церемония по връчването на традиционните годишни награди на Българската търговско-промишлена палата. За 19-ти пореден път БТПП отличава най-успешните компании от всички отрасли и се отдава дължимото на тяхната дейност, постиженията, иновации и виждания по ключови въпроси от развитието на българската икономика. 
    „Нашето общество повече от всякога има нужда от солидарност, от примерите на съпричастие към хората в нужда. Затова днес искам да отправя думи на признателност към всички онези представители на бизнеса, които подкрепят и ще продължават да подкрепят добрите каузи. Всички те заслужават безспорно нашето дълбоко признание“, каза министър Атанасова. Тя изрази увереност, че и през 2013 г. българският бизнес ще утвърждава своите позиции както у нас, така и със засилено присъствие на чуждите пазари.  Това ще създаде възможност за формиране на допълнителни бюджетни приходи, които ще разширят възможностите на държавата в още по-голяма степен да задоволява нуждите в социалната област, в т.ч. и в сферата на здравеопазването. 
    По време на официалната церемония министър Десислава Атанасова връчи бронзова статуетка „Хермес“ и грамота на „Голдън Уест Сийд България“ ООД. Дружеството е отличено на първо място сред фирмите в категория „Топ 100 фирми, класирани по максимална величина на печалбата на 100 лв. собствен капитал през 2011 г.“.

Сподели в: