Върни се горе

В сряда, 11 май, от 10.00 часа, в “Интер Експо Център” (бул. “Цариградско шосе” 147), заместник-министърът на здравеопазването доц. д-р Петко Салчев ще открие официално 39-тата Международна специализирана изложба “БУЛМЕДИКА-БУЛДЕНТАЛ, ОРТОПЕДИЯ & PEXA ЕКСПО”. По традиция това най-голямо изложение в областта на медицината в Югоизточна Европа се провежда под патронажа на Министерството на здравеопазването.

В изложението участват над 830 компании от 35 страни, които ще представят съвременните постижения, продукти, апаратура и технологии в областта на медицината, стоматологията, фармацията, офтамологията, лабораторно оборудване, ортопедични помощни средства, оборудване и нови технологии в комплексната рехабилитация, ортопедията и възстановителното лечение и др. По време на форума ще се състоят и редица съпътстващи прояви – конгреси, семинари, презентации и др.

Заместник-министърът на здравеопазването доц. Петко Салчев ще участва и в пресконференцията, която ще се състои от 11.00 часа в зала “Родопи” на “Интер Експо Център”, след официалното откриване на изложбата.

Сподели в: