Върни се горе

Днес, 10.01.2020 г., беше проведено публично заседание на комисията, назначена да проведе обществена поръчка с предмет: „Избор на изпълнител за извършване на инженеринг (проектиране, строителство и авторски надзор) на Национална многопрофилна детска болница". На публичното заседание бяха оповестени резултатите от оценяването по техническата оценка на участниците, които отговарят на изискванията на възложителя и бяха отворени ценовите им предложения.

На публичното заседание комисията съобщи, че до отваряне на ценовото предложение не е допуснато Обединение "Здраве за децата на България", в което участват  "ТРЕЙС ГРУП ХОЛД" АД; "СМАРТ БИЛД ДИГИТАЛ" ЕООД; "МОНОЛИТ" АД и "ИНЖПРОЕКТ" ООД, тъй като в хода на процедурата от комисията е установено, че същото не отговаря на предварително обявените условия.

Ценовите предложения на участниците, чиито цени бяха отворени, са следните:

ДЗЗД „ДЕТСКА БОЛНИЦА СОФИЯ“, в което участват: КЛИМАТРОНИК ЕООД;  ИНОВАСИОНЕС ТЕКНИКАС ЕН СИМЕНТАСИОН СА ДЕ СВ и ПРОЕС КОНСУЛТОРЕС СА, което е предложило обща цена за изпълнение на всички дейности – предмет на поръчката в размер на 79 534 997, 45 лева без включен ДДС.

ДЗЗД „ДЕТСКО ЗДРАВЕ“, в което участват: "ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ" АД; "ГБС- ПЛОВДИВ" АД И "ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ ИНТЕРНЕШЪНАЛ" АД, което е предложило обща цена за изпълнение на всички дейности – предмет на поръчката в размер на 77 839 442, 89 лева без включен ДДС.

До 10 дни министърът на здравеопазването ще излезе с решение за избор на изпълнител на обществената поръчка.

Сподели в: