Върни се горе

Конференция на тема „Болнично преструктуриране и контрол на болничните разходи” ще се проведе на 17-18 май 2007 г. (четвъртък и петък), в зала „Максима” в Университетска болница „Света Екатерина”, София. Тя ще бъде открита в четвъртък, 17 май, в 9.00 часа.

Конференцията се организира от Министерството на здравеопазването и Федерацията от болничния, социалния и медико-социалния сектор с нетърговска цел във Франция (FEHAP). Нейното провеждане е част от изпълнението на Рамковото споразумение за партньорство и научни изследвания между МЗ и FEHAP и Плана за действие по него за 2007 г.

Във форума ще вземат участие представители на Министерството на здравеопазването, НЗОК, Посолството на Франция и Франкофонския институт по администрация и управление, директори на лечебни заведения от страната.

Темите, които ще бъдат обсъдени, са свързани с реализацията на обществената мисия на болниците, с тяхното успешно управление, основано на качеството, с ролята и мястото на университетските и областните болници в системата на здравеопазване.

Сподели в: