Върни се горе

Лечебно заведение

Писмо вх. №

Бр. места

Дата на обявяване

Контакт

5

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ ЕООД - София

16-00-40/26.02.2019 1 21.02.2019 0895 584 445
4 „Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ“ ЕООД гр. София 16-00-40/29.01.2018 4 19.01.2018 02/ 413 77 36
3 „Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ“ ЕООД, Втора клинична база - гр. София 33-УМБАЛ-351/30.11.2017 г. 1 01.12.2017 0700 13 127
  УМБАЛ „ Д-р Г. Странски“ гр. Плевен 16-00-40/14.09.2017 1 05.09.2017 064/ 886319

1

УМБАЛ „Д-р Георги Странски" ЕАД, гр. Плевен

16-00-40/ 26.07.2017

1

20.02.2017

064/88 63 19

 

Сподели в: