Върни се горе

Най-успешната и ползотворна съвместна работа на Съюза на стоматолозите в България е със сегашния ръководен екип на Министерството на здравеопазването. Това бе подчертано на проведеното в София през уикенда и завършило днес съвещание на Съвета на Балканското стоматологично общество.

Сегашното ръководство на МЗ в сравнение със своите предшественици приема с най-голямо разбиране проблемите на стоматологичното съсловие, изключително сериозно и компетентно се отнася към възникналите проблеми и заедно със съсловната организация се търсят най-удачните им решения,заявиха от ССБ. Пред своите колеги от балканите ръководството на ССБ отчете изключително добрата колаборация между МЗ и ССБ в интерес на българските граждани и за развитие на съсловието в етапа на присъединяване на България към обединена Европа..

МЗ заяви пълната си подкрепа за работата на Балканското стоматологично общество, което е учредено преди 10 години от представители на България и Гърция. Сега в него членуват професионално-съсловните организации на стоматолозите от 9 балкански страни, чиято основна цел е да обединява професионално-съсловните организации и научните среди в областта на стоматологията на Балканите.

Сподели в: