Върни се горе

В петък, 19 май, министърът на здравеопазването проф. Радослав Гайдарски ще посети област Шумен, където ще се срещне и разговаря с представители на медицинската общност.

Посещението на министър Гайдарски ще започне със среща с областния управител на област Шумен г-н Красимир Костов.

От 13.30 ч. министър Гайдарски ще разговаря по проблемите на здравеопазването с ръководството и Медицинският съвет на Многопрофилната болница за активно лечение в Шумен, директорите на общинските болници в Нови пазар, Велики Преслав, директорите на Регионалния център по здравеопазване, Центъра за спешна медицинска помощ, Регионалната инспекция за опазване и контрол на общественото здраве, Регионалната здравноосигурителна каса, диспансерите, председателите на регионалните колегии на БЛС и ССБ, представители на други здравни и лечебни структури в областта.

Министър Гайдарски ще посети и ще се запознае с работата на Многопрофилната болница за активно лечение в Шумен, Междуобластния диспансер за онкологични заболявания и ДКЦ-1.

По време на посещението си министър Гайдарски ще даде пресконференция за представители на централните и регионалните медии в Шумен.

Сподели в: