Върни се горе

На 14 и 15 април (петък и събота) министърът на здравеопазването проф. Радослав Гайдарски ще бъде на посещение в Русе.

На 14 април (петък) в 17.00 часа министър Гайдарски ще посети Държавната психиатрична болница в град Бяла.

На 15 април (събота), в 9.00 часа в Русе министър Гайдарски ще открие националната експертна среща по проблемите на психиатричната помощ. На нея специалисти от цялата страна ще обсъждат организацията и финансирането на диспансерната и стационарната психиатрична помощ, както и предложения за подобряването им. Целта на срещата е да се направи оценка на състоянието и възможностите за бъдещо развитие на психиатричната помощ в България с оглед новите условия на реформата в здравеопазването.

В 11.30 часа ще започне срещата на министър Гайдарски с директорите на болниците и диспансерите в област Русе, директорите на Регионалния център по здравеопазване, Регионалната здравноосигурителна каса, Регионалната инспекция за опазване и контрол на общественото здраве, Центъра за спешна медицинска помощ, представители на ръководствата на регионалните колегии на съсловните организации.

В 13.00 часа министърът на здравеопазването ще даде пресконференция за представителите на националните и регионалните медии в Русе.

Сподели в: