Върни се горе

На 29.10.2008 г., сряда, в 18.00 ч. в НДК министърът на здравеопазването д-р Евгений Желев ще открие официално 14-то издание на изложението „Алея на здравето”.  Преди откриването, в 17.30 ч.,  министър Евгений Желев  ще разгледа изложението и ще се срещне с представители на фирми-изложители.

Основна цел на изложението-базар „Алея на здравето”  е промоцията на здравословен начин на живот. На щандовете ще бъдат представени лекарствени, медицински и фитотерапевтични продукти, включително традиционни лекарства и други препарати, както и услуги и ноу-хау.

Министърът на здравеопазването д-р Евгений Желев ще отличи фирми-участници в изложението с почетен знак и диплома за съществен принос в областта на фармакологията и фитотерапията.

Изложението-базар  „Алея на здравето”, което се провежда от 29 октомври до 2 ноември, е организирано със съдействието на Министерство на здравеопазването, Националния център по опазване на общественото здраве и Националната браншова стопанска камара на търговците-дистрибутори на едро на лекарствени средства, медико-санитарни и билкови препарати.  Общият брой на фирмите-изложители е над 80.

Сподели в: