Върни се горе

Почивни бази

Център за отдих - Китен ЕАД

Почивната база на МЗ в гр. Китен е построена на самият бряг на Черно море, на 100 м. от известния залив „Атлиман’, на първа линия море.

Легловата база, която представлява   3 масивни двуетажни сгради,  е разположена в естествена дъбова гора. Състои се от 15 двойни, 15 тройни  стаи, 12 двустайни апартамента /спалня и стая с мека мебел/и 12 тристайни  апартаменти/две спални,хол с мека мебел и кухненски бокс/.Към базата принадлежат и  няколко самостоятелни двуетажни вили.

Всички стаи и апартаменти са с тераси  и изглед към Приморския залив. Всяка стая е със собствен D/WC,обзаведена  е с единично и двойно легло с матраци, нощни шкафчета, маса, гардероб, телевизор и хладилник.

Апартаментите са с кухненски блок, кът за почивка с мека мебел, с една или две спални и единични легла, телевизор и хладилник. Вилите са двуетажни, с кухненски блок , D/WC, кът за почивка с мека мебел, две двойни и едно единично легло, диван, хладилник и телевизор.

Хотелът разполага със собствен ресторант с панорамна гледка към залива.В цената на нощувката е  включена закуска.Ресторантът  работи с предварителна заявка и на свободна консумация. Изхранването се извършва на блок маса или със сервиране.

На разположение на туристите има медицински кабинет, фитнес зала, тенис на маса, финландска сауна, водна пързалка, волейболно игрище, игрище за футбол малки врати, дeтски кът, охраняем паркинг.

Територията на почивната база  е оградена, охранява се и е с ограничен достъп на външни лица, което гарантира спокойната почивка на туристите. Подходяща е за настаняване както на семейства с деца, така и на организирани детски и ученически групи, за организиране на тренировъчни лагери на спортни клубове и др.
 
За резервации:
+359 889 080 448

Балнеологичен център "Камена" ЕАД

Балнеологичен център „Камена” – Велинград се намира далече от шума на града, в квартал Чепино на ул. „Еделвайс“ 4. Близо е до езерото Клептуза, една от най-големите природни забележителности на града.